A részletekért kattintson ide!

gyerekbútor-weboldal-eladó

A fiú gyerekbútor legfontosabb jellmezői

WEBOLDALUNK GYEREKBÚTOR KÉSZLETE ELFOGYOTT! ELADTUK AZ ÖSSZES TERMÉKÜNKET, NEM ÁLL MÓDUNKBAN ÚJAKAT BESZEREZNI ÉS MEGRENDELÉSEKET TELJESÍTENI.

OPTIMALIZÁLT HONLAPUNKNAK ÚJ GAZDÁT KERESÜNK: A WEBOLDAL ELADÓ!

Gyerekbútor fiúknak

Gyerekbútor kisfiúknak, jellemzők

A kisfiúk sokkal többet mozognak (és sokkal erőteljesebben teszik ezt), mint a kislányok. Ezért a nekik készült bútor esetében különösen fontos, hogy masszív legyen és a legerősebb terhelésnek is ellenálljon akár évtizedekig.

A kisfiúk szeretik, ha bútoraik emellett modernséget, elevenséget, lendületet, sportosságot fejeznek ki. A dinamikus, esetleg egyenesen áramvonalas vonalvezetés, az élénk színek, a nyitottság kifejeződése a kisfiúknak készült bútorok esetében ezért is különösen fontos.

 Kisfiúknak készült bútor szettjeinknek nemcsak technikai kivitelezettsége, hanem stílusa is időtálló. Sokan ugyanis kevésbé gondolnak bútorvásárláskor arra, hogy pl. egy, pozdorjából összeütött, tákolmányszerű, kisautó alakú ágy, ami ráadásul még nem is alakítható át, nem hosszabbítható meg, akár egy –két év alatt szeretett ágyikóból ciki, gyerekes, otromba bútordarabbá változik át kisgyermekük szerint. Ugyanez vonatkozik más, alakjukban eleve csak kicsiknek megfelelő bútordarabokra is. Az általunk forgalmazott kisfiú bútor szettek tervezésénél viszont gondoltunk arra is, hogy az Ön gyermekének testmagasságával, mozgásigényével együtt ízlése is változik, folyamatosan hatnak rá a korának megfelelő vizuális hatások, melyek miatt gyakran igényli majd, hogy szobája és az abban lévő búrotok is az éppen aktuális kedvelt dolgoknak feleljenek meg.


Kisfiúknak készült szekrényeink speciálisan igazodnak ahhoz, amit egy kisfiú érdeklődése, szabadidős tevékenysége jelent. A fiúk köztudottan szeretik a különböző csapatjátékokat és nagyon gyakran a keményebb sportokat is. A sportfelszerelés sokszor nehéz, alakja, méretei miatt esetleg kilóghat egy hagyományos, eredetileg például ruhák vagy tanszerek tárolására szolgáló bútordarabból. Itt újabb értelemben válik fontossá a stabilitás és a variálhatóság, amely termékeinkre fokozottan jellemző.

Kifejezetten általános igény fiúk esetében, hogy szekrényeiken, asztalukon megfelelően lehessen tárolni, működtetni a legkülönfélébb szórakoztató elektronikai eszközöket (ez különösen kamaszkorban lesz fontos). 

Köztudott, hogy, például egy számítógépasztal (vagy számítógépezéshez is tervezett íróasztal) esetében mennyire fontos, hogy anyaga erős, felépítése megbízható legyen és a gyakran mozgatott elemek szereltsége megfelelő legyen (pl. a billentyűzettartó és az esetleges monitorállvány), illetve a kábeleknek is jusson elég hely, ne kelljen pl. áttörni utólag egy asztal hátlapját a gépház szellőztetése vagy kábelcsatlakozások miatt.