A részletekért kattintson ide!

gyerekbútor-weboldal-eladó

Gyerekbútor elemek

WEBOLDALUNK GYEREKBÚTOR KÉSZLETE ELFOGYOTT! ELADTUK AZ ÖSSZES TERMÉKÜNKET, NEM ÁLL MÓDUNKBAN ÚJAKAT BESZEREZNI ÉS MEGRENDELÉSEKET TELJESÍTENI.

OPTIMALIZÁLT HONLAPUNKNAK ÚJ GAZDÁT KERESÜNK: A WEBOLDAL ELADÓ!

A gyermekágy

Gyermekbútor, gyermekágy, gyermekbútor kiegészítők, butorok, gyermekbutor, ifjúsági, ifjuságibútor, ifjúsági, gyermekbútorok, gyermekbutorok, fiataloknakAz egyik legfontosabb gyerekbútor, hiszen a gyermek még többet alszik naponta, mint a felnőtt, szervezetének megfelelő fejlődéséhez, a napi iskolai fáradalmak (degeszre tömött hátitáska és egyéb terhelés) kipihenéséhez a legegészségesebb és speciális, fejlődő gerincének megfelelő matrac szükséges. Ezt a matracot a gyermek ágynak tartalmaznia kell.

Cégünk erre kiemelten figyelmet fordít. Azt se felejtsük el, hogy az elevenebb gyerekek hajlamosak ugrálni az ágyukon. Ezért is kiemelten fontos a masszív, rendkívül tartós felépítés, hogy a gyermek ágya ellenálljon még ennek az erős próbának is. Egyáltalán nem mindegy, hogy a gyermek ágy lábai milyen technikával, milyen agyagok felhasználásával, mennyire erősen vannak rögzítve. Az ócska minőségű gyermekágy rövid idő alatt nyekereg és kitörhet a lába már attól is, ha a gyerek nagy lendülettel ráveti magát. Ne adjon esélyt a baleseteknek! Válassza megbízható gyermekágyainkat!

Gyermekágyaink nemcsak rendelkeznek mindazokkal az előnyökkel, melyek a biztonság és az egészség szempontjából alapvető fontosságúak, hanem emellett az igényes, kifinomult tervezésnek köszönhetően időt –és múló divatokat kiálló valódi szépséget és értéket képviselnek a gyerekszobában, melyre az Ön gyermeke nagyon büszke lesz.

A polcok és gyermek szekrények sajátossága

gyermekbútor, gyermekszekrény, gyermekbútor kiegészítők, butorok, gyermekbutor, ifjúsági, ifjuságibútor, ifjúsági, gyermekbútorok, gyermekbutorok, fiataloknakA gyermek szekrény egy olyan gyerekbútor, amire nem szoktak különösebben odafigyelni vásárláskor, pedig nagyon meghatározó a biztonság szempontjából! A polcok és fiókok számtalan balesetet okozhatnak, ha könnyen eltávolíthatóak, ezáltal a gyermek magára ránthatja őket.

Tény, hogy a kisgyermekek szeretik mászókának használni a bútorokat. Ön természetesen, ahogy csak lehet, igyekszik megakadályozni, hogy gyermeke felmásszon a szekrényre, másfél –két méter magasra… éppen ezért, mi arra is gondoltunk, hogy a szülő nem tud minden egyes másodpercben őrt állni efféle dolgok miatt. Elég, ha egyszer mászik föl a gyerek egy rossz szekrényre és annak polca kicsúszik, fiókja kiesik.

Éppen ezért gyermek szekrényeink polcait, fiókjait is megfelelően erősen rögzítettük ahhoz, hogy ne legyenek kiránthatóak. Gyermekszekrény nem képzelhető el anélkül, hogy a benne tárolt, rendszeresen használt játékok és tanszerek, ruházat praktikus és testre szabott tároló helyéül szolgáljon. Mindezt az általunk forgalmazott gyerekbútorok megtervezésénél az okos helytakarékossággal és a harmóniával ötvöztük, hogy egyetlen kis gyermekszobában szépen és praktikusan férjen el több gyermek úgy, hogy mindenkinek megvan a lehetősége és a helye a pihenéshez, tanuláshoz, játékhoz a másik zavarása nélkül.

Ez helytakarékos és ergonomikus tervezéssel oldható csak meg, cégünk ezért erre kiemelt figyelmet fordít. Emeletes gyermekágyaink, melyekkel egybeépítve nagy tárolókapacitású szekrények és tanulósarok is találhatóak, mindeme funkciókat rendkívül helytakarékosan tartalmazzák. A gyermekszekrény, mely gyermekággyal van egybeszerelve, gyakran lépcsőül is szolgál az emeletes gyermek ágy biztonságos eléréséhez. Ezt erős oldalsó kapaszkodó korlátok biztosítják.

A gyermekszék, tanulószék jellemzői, fontossága

gyermekbútor, gyermekszék, gyermekbútor kiegészítők, butorok, gyermekbutor, ifjúsági, ifjuságibútor, ifjúsági, gyermekbútorok, gyermekbutorok, fiataloknakSzámunkra is fontos, hogy a munkahelyünkön, irodánkban a gerincet megfelelően alátámasztó, a nyak és kar izmait felesleges munkára de túlzott hanyagságra sem kényszerítő, egyszóval egészséges széket használjunk. A forgószék igen praktikus dolog, akkor van baj, ha konstrukciója miatt könnyen felborul. A rossz, olcsó összetételű forgószék, gyermek tanulószék állítható ugyan, de az átállításához használt alkatrészek hamar elkopnak, eltörnek.

A gyermek szék esetében speciálisan fontos a megfelelő mértékű és irányú állíthatóság. Az általunk forgalmazott gyermek tanulószékek megfelelően alátámasztják a gerincet és összetételük, alkatrészeik tartósak, kopásállóak. Gyermek székeink nem borulékonyak, így nagyon sok baleset előzhető meg, ha Ön a mi gyermekszékeinket választja.

Egyéb gyerekbútorok és a stílus jelentősége

gyermekbútor, gyermekbútor stílus, butorok, gyermekbutor, ifjúsági, ifjuságibútor, ifjúsági, gyermekbútorok, gyermekbutorok, fiataloknakKülönleges, ceruza alakú gyermek fogasunk igen keskeny, ezért a legszűkebb helyen, még egy fal menti ajtó mögött is elfér, anélkül, hogy a közlekedést akadályozná. Emellett meglepő formája miatt biztosan nagy sikert arat gyermeke baráti körében. Lekerekített végű, vidám hangulatú tartófogain a nehezebb tárgyak is elférnek, talpa stabil. gyerekbútor szett szerint különböző, vidám és stílusos színösszeállításban forgalmazzuk.

Minden gyerekbútor összeállításunk egységes, stílusos képed ad a gyerekszobának, valamint nagy értékű, tartós bútorzatot biztosít vele gyermekének, ezáltal is nagy értékű befektetés. A múló divat stílustalansága helyett a mi gyerekbútoraink a hosszú évekig felvállalható, időtlen szépséget képviselik. Az aktuális rajzfilmfigurákat a gyerekek hamar megunják. Bizony sokkal célszerűbb ezeket más, könnyebben és egyszerűbben cserélhető felületen megjeleníteni, mint például függönyök, lámpaburák, ágytakarók.

Egy bútor fontos választás, mely gyakran évtizedekre szól. Sok gyártó követi el azt a hibát, hogy múló rajzfilmdivatok és giccses túldíszítés eszközével próbál népszerűvé válni. Mi előrelátóak vagyunk. Tudjuk, hogy a gyerekek az előzőleg rajongással szeretett mesehőst hónapok, évek múltán már cikinek találják és igen nehéz helyzet állhat elő, ha a mesehős a bútor gyári dekorációjához tartozik, és eltávolítani nem lehet… Ha Ön a mi gyerekbútorainkat választja, gyermeke valóban hosszú távon tud majd őszintén örülni a minőségi bútorainak.

Az ifjúsági bútor

Az ifjúsági bútorok egy finom átmenetet képeznek a gyerekbútorok és felnőtt bútorok között, mert lágy, kifinomult formáik miatt a gyermekek számára is biztonságosak, a mi ifjúsági bútoraink emellett kifinomultan szépek is, ezt pedig a legkisebb gyermek is értékeli, érzi, egész más, vidámabb hangulatban tölti a gyermekszobában az idejét, ha Ön a mi ifjúsági bútor kínálatunkból választ.

A jó ifjúsági bútor attól ifjúsági bútor, hogy mind a kisgyermek, mind a kamasz szobájában kifogástalanul megállja a helyét és a személyiség fejlődésével, a gyermek ízlésének változásával rugalmasan lépést tart, mert stílusa könnyen alkalmazkodik a legkülönbözőbb trendekhez, melyek egyébként átvonulnak a gyerekszobán, hiszen ez a gyermek modern életének velejárója. Ifjúsági bútor kínálatunk megtervezésénél a legnagyszerűbb művészeti korstílusok jegyeiből indultunk ki.

Például, a klasszicizmus és a biedermeier egyaránt a bútorkészítési hagyományok nagyszerű példáit vonultatták fel és a mi modern ifjúsági bútoraink egy –egy vonalvezetést, jellegzetes klasszikus motívumot modern módon és finom mértékben tartalmaznak, elkerülve a giccset és a túldíszítést. Ifjúsági bútoraink színe lágy, finom, légies, a fehér és tört fehér, a krémszín különböző árnyalatai mellett a lágy pasztellszíneket is megtalálja a kis részletekben és egy –egy ifjúsági bútor összeállításunk egész összképében.